نگارش پایان نامه در مورد تدوین-راهکارهای-بهبود-ارتباطات-بین-سازمانی-با-تمرکز-بر-فناوری-اطلاعات-و-ارتباطات-در-دستگاه های-اجرایی-شهرستان-هندیجان- فایل ۱۷ – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
۶
جونسو توماس
(۲۰۰۷)
همکاری و مشارکت بین سازمانیدر بهداشت، درمان و مراقبت اجتماعی، نقش نرم افزار اجتماعی
این مقاله به بررسی پتانسیل همکاریهای شبکه ای، شامل فناوری اطلاعات برای تسهیل همکاری بین سازمانی، با اشاره خاص به خدمات مراقبتهای بهداشتی و اجتماعی پرداخته است. همکاری شبکه ای را میتوان با بهره گرفتن از نرم افزارهای اجتماعی مانند وبلاگ ها،گروه های بحث آنلاین، که به منظور ارتباط و همکاری طراحی شده اند اجرا کرد. امکاناتی که کنفرانسهای مشترک مجازی ارائه میدهد دسترسی آزاد به اطلاعات اشتراک گذاشته شده در خدمات بهداشتی و اجتماعی میباشد، و یک مکان برای فعالیت های مشترک و ابزاری برای بحث و گفتگو است. تحولات جاری که نرم افزار اجتماعی می تواند انجام دهد تسهیل و امکان مشارکت لازم در بهداشت، درمان و مراقبت اجتماعی برای حرکت به جلو از طریق کاهش برخی موانع اصلی برای ارتباطات بین مدیران در سراسر مرزهای سازمانی است.
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
ادامه جدول۲-۵
ردیف
نام محقق و سال
عنوان
نتیجه گیری
۷
سندرس (۲۰۰۷)
تاثیرکسبو کار الکترونیکی در همکاری سازمانی و عملکرد
یافته ها نشان میدهد که استفاده از کسب و کار الکترونیک اثرات مستقیم و غیر مستقیم در عملکرد و همکاری سازمانی دارد. همکاری درون سازمانی نیز تاثیر مستقیم بر عملکرد سازمانی دارند. این یافته ها پیچیدگی همکاری سازمانی، بر اهمیت برای شرکتها در ترویج همکاری داخلی، و سرمایه گذاری در فنآوری اطلاعات را تسهیل میکنند.
۸
آیدمولهی (۲۰۰۹)
شناسایی تأثیر پذیرش فناوریاطلاعاتو ارتباطات برکاراییسازمانها در کشور تونس
نتایج نشان میدهد که بین پذیرش فناوری اطلاعات و ارتباطات و کارایی سازمانها یک رابطه قوی وجود دارد. او همچنین بر اهمیت سرمایه انسانی سازمانها بر میزان تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهرهوری سازمانها تأکید می کند.
۹
اسچولتزو رایوپ
(۲۰۱۰)
ساختار اجتماعی از بحران های ارتباطات در شرکتها و سازمانهای دولتی: تجزیه و تحلیل بین سازمانی و بین سیستمیک
نظریه بحران ارتباطات را در سه مرحله بیان می کند: ابتدا از دیدگاه فعالیتهای سیاسی و اقتصادی آن را بیان می کند. در مرحله دوم با چگونگی تجزیه و تحلیل نسبت مسئولیت آنها و تعریف راه حل ها و عواقب، که در نهایت منجربه اقدامات و فرآیندهای سازمانی می شود؛ سوم در سطح خرد (فردی)، در سطح مزو (سازمانی) و سطح کلان (اجتماعی) مورد بررسی قرار میگیرد.
۱۰
یانگ و ماکسول
(۲۰۱۱)
اشتراکگذاری اطلاعات در سازمانهای دولتی
اشتراکگذاری اطلاعات یک کار پیچیده است. و نیاز به شناسایی عوامل مهم برای اشتراکگذاری اطلاعات میباشد. در این مقاله ادبیات بین فردی عوامل موفقیت درون سازمانی، و بین سازمانی مورد بررسی قرار گرفته است. این مقاله وسیلهای برای کشف فرصتهای تحقیقات آینده، و یک روش سیستماتیک برای شناسایی عوامل کلیدی در به اشتراکگذاری اطلاعات میباشد.
۱۱
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 01:16:00 ق.ظ ]
|