منابع کارشناسی ارشد با موضوع تبیین-رفتار-مصرف-کنندگان-حقوقی-در-حوزه-ی-خدمات-نوین-بانکی-براساس-مدل-پذیرش-فناوری- فایل ۲۳ – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
تئوری شناختی اجتماعی
–
–
–
–
پاسخ به سوالات تحقیق
پس از معرفی و بررسی مدلهای پذیرش فناوری پیش از ارائه مدل مفهومی تحقیق وفرضیات مرتبط به سوالات تحقیق با توجه به مدلها و پیشینهی تحقیق بیان شده مطرح می شود :
سوال ۱ :تغییر عملکرد مورد انتظار سیستم بانکداری اینترنتی چه تاثیری در قصد بهره گیری مشتریان حقوقی از خدمات بانکداری اینترنتی دارد ؟
سازهی عملکرد مورد انتظار از پنج سازهی اصلی مدلهای مختلف نشات گرفته است. سودمندی درک شده در مدلهای پذیرش فناوری، پذیرش فناوری ۲ و ترکیب مدل پذیرش فناوری و تئوری رفتار برنامه ریزی شده به آن اشاره شده است انگیزش بیرونی که در مدل انگیزشی معرفی شده است. تناسب کار که از سازههای مدل استفاده از کامپیوتر شخصی محسوب می شود. مزیت نسبی که در تئوری نشر نوآوری مورد استفاده قرارگرفته است و خروجی مورد انتظار که در مدل وابستگی اجتماعی به آن اشاره شده است. این سازه جز مهمترین سازههای مدل محسوب شده که سطح عملکرد مورد انتظار درک شده بالاتر سیستم سبب افزایش قصد استفاده بیشتر از سیستم است .
سوال ۲ : تغییر تلاش مورد انتظار سیستم بانکداری اینترنتی چه تاثیری در قصد بهره گیری مشتریان حقوقی از خدمات بانکداری اینترنتی دارد ؟
سازهی تلاش مورد انتظار از سه سازهی مدلهای مختلف نشات گرفته است. سهولت درک شده که در مدل پذیرش فناوری و پذیرش فناوری ۲ معرفی شده و دشواری که در مدل استفاده از کامپیوترهای شخصی معرفی شده است و سهولت استفاده که در تئوری نشر نوآوری معرفی شده است شکلدهنده این سازه در مدل مفهومی است. سطح درک تلاش مورد انتظار بر افزایش قصد رفتاری تاثیر داشته و با افزایش سطح تلاش مورد انتظار سیستم قصد رفتاری استفاده از آن افزایش مییابد.
سوال ۳ : تغییر عملکرد تاثیرات اجتماعی سیستم بانکداری اینترنتی چه تاثیری در قصد بهره گیری مشتریان حقوقی از خدمات بانکداری اینترنتی دارد ؟
این عامل که با ادراک فرد در مورد استفادهی افراد مهم از سیستم خاصی یا توصیهی آنها مرتبط است در تئوری رفتار منطقی و مدل پذیرش فناوری۲ و تئوری رفتار برنامه ریزی شده و ترکیب مدل پذیرش فناوری و تئوری رفتار برنامه ریزی شده تحت عنوان هنجارهای ذهنی مورد توجه قرار گرفته است. همچنین در مدل استفاده از کامپیوترهای شخصی تحت عنوان شاخص های اجتماعی و در تئوری نشرنوآوری تحت عنوان تصویر ذهنی به آن اشاره شده است. در این مدل نیز این شاخص بر قصد رفتاری موثر بوده وبا افزایش سطح ادراک این متغییر در کاربران قصد استفاده از این سیستم افزایش مییابد.
سوال ۴ : تغییر تسهیل شرایط سیستم بانکداری اینترنتی چه تاثیری در استفاده مشتریان حقوقی از خدمات بانکداری اینترنتی دارد ؟
این سازه که به عقیدهی فرد نسبت به زیرساختهای فناوری و سازمانی موجود برای بهره گیری از فناوری بخصوصی تعبیر می شود. پیشتر در قالب سازهی کنترل رفتاری درکشده در تئوری رفتار برنامه ریزی شده و ترکیب مدل پذیرش فناوری و تئوری رفتار برنامه ریزی شده مورد توجه قرار گرفته است. همچنین مدل استفاده از کامپیوترهای شخصی نیز به شاخص تسهیل شرایط توجه ویژه نموده است در تئوری نشر نوآوری نیز عامل قابل رقابت بودن اشاره شده است. تحقیقات متعدد بیانگر این مطلب است که این شاخص بر عامل استفاده از فناوری اطلاعات به طور مستقیم تاثیرگذار بوده و هر چه سطح این شاخص در سازمان بالاتر ادراک شود پذیرش این فناوری در میان کاربران به طور مستقیم بیشتر است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
سوال ۵ : تغییر اعتماد به سیستم بانکداری اینترنتی چه تاثیری در قصد بهره گیری مشتریان حقوقی از خدمات بانکداری اینترنتی دارد؟
این سازه تاکنون درمدلهای پذیرش فناوری مورد توجه قرار نگرفته است. لیکن با توجه به مورد مطالعه که نرمافزارهای مرتبط با بانکداری الکترونیک میباشند و ضرورت ایجاد اعتماد جهت انتقال وجوه و بهره گیری از سایر خدمات بانکی به صورت الکترونیک اعتماد به سیستم به صورت سازهای مجزا مطرح است و هر چه سطح اعتماد بیشتر شود قصد استفاده از سیستم نیز افزایش مییابد.
سوال ۶ :تغییر در قصد استفاده از سیستم بانکداری اینترنتی چه تاثیری در استفاده مشتریان حقوقی از خدمات بانکداری اینترنتی دارد
این سازه در همه ی مدلهای پذیرش فناوری از مهمترین سازههای پیش بینی کننده رفتار و پذیرش فناوری به شمار میرود. هر چه قصد استفاده از سیستم بیشتر باشد احتمال استفاده از سیستم افزایش یافته و تاثیر مثبت معناداری دارد.
جدول ۱۴معرفی متغییرهای مدل مفهومی
مدل
سازه
تئوری رفتار منطقی
پذیرش فناوری
تئوری رفتار برنامه ریزی شده
پذیرش فناوری ۲
ترکیب مدل پذیرش فناوری و تئوری رفتار برنامه ریزی شده
مدل انگیزشی
تئوری نشر نوآوری
وابستگی اجتماعی
استفاده از کامپیوترهای شخصی
عملکرد مورد انتظار
*
*
*
*
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 01:14:00 ق.ظ ]
|