… |
۰٫۹۴
۰٫۹۵
۰٫۰۶۸
۱۴۸
۲۷۵٫۳۸
جدول ۴-۹شاخص های برازش عوامل رفتاریبا نگاهی با نتایج خروجی لیزرل، ملاحظه می شود که مدل اندازه گیری عوامل رفتاری مدل مناسبی است چون که مقدار کای دو، مقدار آر ام اس یی ای و نسبت کای دو به درجه آزادی آن کم بوده و نیز مقدار شاخص برازندگی و شاخص نرم شده برازندگی آن بالای ۹۰ درصد است. کلیه مقادیر t نیز معنی دار می باشند.
۴-۲-۱-۳ تحلیل عاملی تاییدی عوامل محیطی
لازم به ذکر است که برای اینکه مدل اندازه گیری یا همان تحلیل عاملی تأییدی، تأیید شود، اولا باید شاخص های آن برازش مناسبی داشته باشند و ثانیا مقادیر تی ولیو ضرایب استاندارد آن باید معنی دار باشند. اگرمقدار کم، نسبت به درجه آزادی(df) کوچکتر از ۳ ، آر ام اس یی ای کوچکتر از ۰٫۰۵ (کمتر از ۰٫۱۰ قابل قبول و مناسب) ونیز شاخص برازندگی و شاخص نرم شده برازندگی بزرگتر از ۹۰ % باشند، می توان نتیجه گرفت که مدل برازش بسیار مناسبی دارد.مقادیر tنیز اگر از ۱٫۹۶ بزرگتر یا از ۱٫۹۶- کوچکتر باشند، در سطح اطمینان ۹۹ % معنی دار خواهند بود.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
M= زمینه های محیطی
AB= اسناد بالا دستی
PM= پویایی محیطی
ZF= زیر ساخت های فناورانه
جدول ۴-۱۰ علائم اختصاری عوامل محیطی مدل مفهومی توانمندسازیلازم به ذکر است که قبل از تحلیل عاملی تاییدی (CFA) ، از شاخص های پرسش نامه تحلیل عاملی اکتشافی (EFA) گرفته شد تا شاخص هایی که بار عاملی آنها کم است از تحلیل اطلاعات حذف گردند. شاخص هایی که در عوامل رفتاری به دلیل بار عاملی کم حذف شدند به شرح ذیل می باشند:بعد اسناد بالا دستی: شاخص شماره ۷بعد پویایی محیطی: شاخص شماره ۶۹۲بعد زیر ساخت های فناورانه: شاخص های شماره ۶، ۷مدلسازی توانمندی کارکنان استانداری و فرمانداری های استان فصل چهارمشکل زیر خروجی لیزرل درباره ضرایب استاندارد عوامل محیطی را نشان می دهد:شکل ۴-۵ ضرایب استاندارد عوامل محیطی۹۳و شکل زیر خروجی لیزرل درباره مقادیر تی ولیو عوامل محیطی را نشان می دهد:مدلسازی توانمندی کارکنان استانداری و فرمانداری های استان فصل چهارمشکل ۴-۶ مقادیر تی ولیو عوامل محیطیمقادیر tنیز اگر از ۱٫۹۶ بزرگتر یا از ۱٫۹۶- کوچکتر باشند، در سطح اطمینان ۹۹ % معنی دار خواهند بود. در اینجا تمامی مقادیر tنیز خارج از بازه ی ۱٫۹۶و۱٫۹۶- می باشند که حاکی از معنی دار بودن در سطح اطمینان ۹۹ % ابعاد با شاخص ها می باشد.سؤال اساسی مطرح شده این است که آیا این مدل اندازه گیری مناسب است؟ برای پاسخ به این پرسش بایستی آماره و سایر معیارهای مناسب بودن برازش مدل مورد بررسی قرار گیرد. جدول ضرایب استاندارد، مقادیر t و شاخص های برازش را نشان می دهد.
۹۴
مدلسازی توانمندی کارکنان استانداری و فرمانداری های استان فصل چهارم
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 12:07:00 ق.ظ ]
|