متغیر تعدیل گر کشور در رگرسیون اثر گذار است. این متغیر در رگرسیون اثر داشته و اینکه فرد از کدام کشور است در خرید او تغییر ایجاد می نماید.
فصل پنجم:
نتیجه گیری و پیشنهادها
مقدمه
پویایی یافتن و به بالا اوج گرفتن, نیازمند یاد گرفتن, تعهد کردن و انجام دادن برنامه هایی است که به گونه فزاینده, رو به پیشرفت دارند. اگر تصور کنیم هر کی از آنها کافی اند, خود را گول زده ایم.
کاوی
نتایج و یافته ها، بن مایه و اصلی ترین بخش هر پژوهش تلقی می شوند تا با محک یافته ها و استواری فرضیه ها راهی به سوی بهبود و تعالی گشوده و ما را به تغییر و نو شدن فرا خواند. در پژوهش حاضر سعی شده است تا اثرات ویژگی های دیداری و کارکردی بسته بندی محصولات سنتی بر خرید دانشجویان خارجی با تکیه بر متغیرهای جمعیت شناختی مورد بررسی قرار گیرد و بینشی در این زمینه به تولید کنندگان محصولات سنتی، دست اندرکاران بخش صادرات و سایر محققان ارائه دهد. در فصل دوم این پژوهش به بررسی و تحقیق کتابخانه ای در رابطه با موضوع، با بهره گرفتن از مجلات و مقالات مختلف پرداخته شده است. در فصل سوم نیز به بیان شیوه تحقیق و ابزار گردآوری داده و همچنین شیوه تجزیه و تحلیل اشاره شد. برای تحقیق میدانی این پژوهش، پس از اطمینان یافتن از روایی و پایایی پرسشنامه به جمع آوری داده از میان دانش پژوهان کشورهای آذربایجان، افغانستان، پاکستان و هندوستان مبادرت شد. در فصل چهار نیز با بهره گرفتن از فنون آماری به تجزیه وتحلیل اطلاعات پرداخته و فرضیات تحقیق مورد آزمایش قرار گرفت. در ادامه، یافته های پژوهش مورد بحث و تفسیر قرار می گیرد و با توجه به نتایج حاصل از فصل چهار سعی می شود راهکارهایی در جهت بهبود وضعیت صادرات محصولات سنتی (در این تحقیق منحصرا سوهان و گز) ارائه گردد. همچنین پیشنهاداتی در جهت انجام پژوهش های آتی در این حیطه ارائه می گردد.

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

۵-۱ یافته های پژوهش
در فصل چهار تجزیه و تحلیل داده ها در دو سطح توصیفی و استنباطی ارائه شد و در این فصل داده های پژوهش در دو زیر عنوان یافته های توصیفی و یافته های استنباطی مورد بررسی قرار می گیرند.
۵-۱-۱ یافته های حاصل از تحلیل توصیفی
با توجه به جدول و نمودار های فصل چهار که تحت عنوان تحلیل توصیفی ارائه شده است یافته های توصیفی پژوهش ذیلا فهرست وار ارائه می شوند.
۷۲٫۶ درصد پاسخگویان را مردان و ۲۷٫۴ درصد را زنان تشکیل می دهند.
نتایج حاصله در رابطه با وضعیت سن پاسخگویان نشان می دهد که حدود ۷۵ درصد پاسخگویان زیر ۳۰ سال سن دارند.
بر اساس وضعیت تاهل، ۶۰٫۵ درصد افراد متاهل و ۳۹٫۵ درصد مجرد بوده اند.
در زمینه تحصیلات پاسخگویان، کارشناسی با ۴۴٫۴ درصد، کاردانی با ۲۹٫۵ درصد، کارشناسی ارشد با ۲۲٫۳ درصد و دکترا ۳٫۸ درصد به ترتیب بیشترین فراوانی را داشته اند.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...