۱۰-روش کار :

الف.نوع روش تحقیق :
تحقیق حاضر از نظر هدف از نوع تحقیقات کاربردی است . هدف تحقیق کاربردی توسعه دانش در زمینه خاص است .(سرمد و دیگران ،۱۳۹۰ ، ص ۷۹ ) به این صورت که نظریه ها ، قانون مندی ها ، اصول و فنونی را که در تحقیقات پایه تدوین می شوند ، برای حل مسائل اجرائی و واقعی به کار می گیرند .(خاکی ۱۳۷۹ ، ص ۱۴۲ ) لذا این تحقیق به این دلیل در زمره تحقیقات کاربردی است که هدف آن توسعه دانشی است که در زمینه کاربرد تکنولوژی اطلاعات در سازمان تامین اجتماعی مورد استفاده قرار می گیرد و با شناسایی عوامل تاثیر گذار در استفاده از تکنولوژی اطلاعات قصد دارد سازمان تامین اجتماعی را در جهت ارائه خدمات مطلوب تر به مشتریانش یاری نموده و سازمان را در استفاده از علوم روز دنیا یاری نماید

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

ب.روش گردآوری اطلاعات (میدانی ، کتابخانه ای و غیره):
این تحقیق بر حسب نحوه گردآوری داده نیز از نوع توصیفی ( غیر آزمایشی ) می باشد . تحقیق توصیفی شامل مجموعه روش های است که هدف آن ها توصیف کردن شرایط یا پدیده ها ی مورد بررسی است و صرفا برای شناخت بیشتر شرایط موجود با یاری دادن به فرایند تصمیم گیری است .( سرمد و دیگران ،۱۳۹۰ ، ص ۸۱ ) این تحقیق از آن جهت توصیفی است که تصویری از وضع موجود دریافت لیست به روش دستی و روش استفاده از تکنولوژی اطلاعات ( دریافت لیست از طریق اینترنت و پرداخت به صورت اینترنتی ) را ارائه می دهد و به توصیف نظام دار وضعیت فعلی آن می پردازد .
همچنین این تحقیق در دسته بندی انواع تحقیقات توصیفی در دسته پیمایشی قرار می گیرد . تحقیقات پیمایشی ، تحقیقاتی هستند که برای توزیع ویژگی های یک جامعه آماری به کار می رود . ( سرمد و دیگران ،۱۳۹۰ ، ص ۸۲ ) و این تحقیق چون داده های مربوط به عوامل موثر در استفاده از تکنولوژی اطلاعات را از طریق نمونه گیری از جامعه کارفرمایان و کارمندان برای بررسی توزیع ویژگی های آماری آن گرد آوری می کند در این دسته قرار گرفته است .
تحقیق حاضر به لحاظ آن که به بررسی داده های مرتبط با برهه ای ( دوره ای ) از زمان می پردازد ، مقطعی است . روش مقطعی یکی از انواع روش های تحقیقات پیمایشی است و به منظور گرد آوری داده ها درباره یک یا چند صفت در یک مقطع از زمان از طریق نمونه گیری می باشد . ( سرمد و دیگران ، ۱۳۹۰ ، ص ۸۳ ) نمونه گیری این تحقیق در مرداد ۱۳۹۳ انجام گرفته است .
روش های جمع آوری اطلاعات :
روش های گرد آوری اطلاعات
روش های گرد آوری اطلاعات در این تحقیق به طور کلی به دو صورت کتابخانه ای و میدانی ، انجام شده است . در خصوص جمع آوری اطلاعات مربوط به مبانی نظری و پیشینه تحقیق از روش های کتابخانه ای و رجوع به اسناد و مدارک در خصوص جمع آوری اطلاعات برای تایید و یا رد فرضیه های پژوهش از روش میدانی استفاده شده است .
پ.ابزار گردآوری اطلاعات
ابزار گرد آوری اطلاعات در تحقیق حاضر فیش برداری ، مشاهده ، مصاحبه و پرسشنامه می باشد به نحوی که برای جمع آوری اطلاعات پیرامون مبانی نظری و پیشینه تحقیق که به روش کتابخانه ای انجام شده و با مراجعه به اسناد و مدارک موجود ، از فیش برداری استفاده شده است . هم چنین جهت تدوین چهار چوب نظری و تدوین فرضیه ها از پرسشنامه از کارفرمایان و کارمندان شعبه ۲ تامین اجتماعی استان قم و برای جمع آوری داده های تحقیق جهت ازریابی و آزمون فرضیه ها از پرسشنامه استفاده شده است .

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...