منابع کارشناسی ارشد در مورد : شناسایی سازه های … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
ردیف
یافته های مطالعاتی
منبع مورد استفاده
متغیرهای استخراج شده
متغیر وابسته
۱
نگرش، هنجار ذهنی و کنترل رفتاری درک شده در پیشبینی تمایل نقش دارد.
طاووسی و همکاران( ۱۳۸۹)؛ طبیبی و هاشمیان (۱۳۹۲) ؛ یارمحمدی و همکاران(۱۳۹۰) ؛ بشیریان و همکاران(۱۳۹۰)
نگرش، هنجار ذهنی و کنترل رفتاری درک شده
تمایل
۲
نگرش نقش مؤثری در پیشبینی تمایل دارد.
علیپوردرویشی ودولت آبادی(۱۳۹۱)؛ لگزیان و همکاران(۱۳۹۱)؛ طاووسی و همکاران( ۱۳۸۹)؛ طبیبی و هاشمیان (۱۳۹۲) ؛ یارمحمدی و همکاران(۱۳۹۰) ؛ بشیریان و همکاران(۱۳۹۰)، طاووسی و همکاران(۱۳۹۱)
نگرش
تمایل
۳
خودکارآمدی در پیشبینی تمایل نقش دارد.
دیدارلو (۱۳۹۱)؛ میکائیلی منیع(۱۳۹۲)؛ میکائیلی منیع و همکاران(۱۳۹۱)؛
خودکارآمدی
تمایل
۴
هنجار اخلاقی بر تمایل تاثیر دارد.
طبیبی و هاشمیان (۱۳۹۲)،
هنجار اخلاقی
تمایل
۵
حمایت در پیشبینی تمایل نقش دارد.
میکائیلی منیع(۱۳۹۲)؛ میکائیلی منیع و همکاران(۱۳۹۱)؛
حمایت
تمایل
جدول ۲-۲ خلاصه مطالعات داخلی
۲۷-۲ نتیجه گیری
امروزه کشاورزی بخش محوری در رشد و توسعه اقتصادی، بخش راهبردی در تأمین نیازهای غذایی جمعیت رو به رشد و همچنین منبع کلیدی برای اشتغال باقی مانده است. این در حالی است که امروزه یکی از عوامل مهم در رشد و توسعه هر جامعه ای عامل کار و نیروی انسانی است. جوانان روستایی سرمایه های انسانی و نیروهای بالقوه ی روستایی می باشند که نقش مهمی در آینده توسعه کشاورزی دارند و پتانسیل های بالقوه و اندیشمندی جهت مشارکت در برنامه های سازندگی روستایی و سرنوشت سازان فرهنگ و اقتصاد آینده جامعه می باشند. از این رو مسئله انتخاب شغل جوانان روستایی و تمایل به سمت حرفه ی کشاورزی اهمیت ویژه ای پیدا می کند. برای سنجش تمایل مانند هر پژوهش دیگری در زمینه سنجش تمایلات رفتاری نیاز به مدل های جامع بوده، که از بین مدل ها و الگوهای مربوطه، از دو مدل تئوری رفتار برنامه ریزی شده(TPB) و نظریه شغلی شناختی اجتماعی(SCCT) استفاده شد. در مدل تئوری رفتار برنامه ریزی شده نگرش، هنجار ذهنی و کنترل رفتاری درک شده به عنوان سازه های اصلی مدل و هنجار اخلاقی، هویت خود و هنجار توصیفی نسبت به اشتغال در حرفه ی کشاورزی به منظور افزایش قدرت پیش بینی کنندگی به مدل اضافه شدند. همچنین در نظریه شغلی شناختی اجتماعی اهداف(تمایل)، خودکارآمدی و نتیجه انتظارات به عنوان سازه های اصلی و سازه های علاقه، درک رفتار دیگران، حمایت ها و موانع به منظور افزایش قدرت پیش بینی کنندگی به عنوان عوامل مؤثر بر تمایل های شغلی در نظر گرفته شدند.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1401-04-13] [ 11:57:00 ب.ظ ]
|