۱

تبلیغات شرکت تولید کننده

پایین(معنی دار است و مقدار t منفی)

ضعف

۲

اعطای جایزه و پاداش به نمایندگان فروش برتر

پایین(معنی دار است و مقدار t منفی)

ضعف

۳

اعطای جایزه و پاداش به مصرف کنندگان از طریق نمایندگان فروش

پایین(معنی دار است و مقدار t منفی)

ضعف

یافته های پژوهش بیانگرضعف جدی شرکت در عامل ترفیع است. شرکت در مرحله ای از چرخه ی عمر محصول قرار دارد که باید توجه ویژه ای به اقدامات ترفیع فروش داشته باشد و این در حالی است که در سال های گذشته طراحی واحد تابلوهای سر درب فروشگاه ها برای نمایندگن وعاملین مجاز فروش شرکت کاشی الوند و حضور در نمایشگاه های تخصصی کاشی و سرامیک تنها ابزار ارتباطی بوده اند و از کاتالوگ و سایت اینترنتی به عنوان تنها ابزار کمکی و پشتیبانی که در اختیار نیروی فروش قرار می گیرند، بهره گیری شده است.

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

فصل پنجم
نتیجه گیری و پیشنهادات
مقدمه
در این فصل به تحلیل نتایج به منظور پاسخ گویی به سوال هایی مطرح شده در پژوهش با توجه به تجزیه و تحلیل یافته های پژوهش پرداخته شده است. سپس پیشنهادهایی برای تحقیقات آتی و در نهایت محدودیت های پژوهش، ارائه میشود.
۱-۵-تحلیل نتایج پرسش های مطرح شده در پژوهش
۱- رویکرد موجود در شرکت کاشی الوند به برنامه ریزی بازاریابی
وجود فرهنگ برنامه ریزی در سازمان مقدمه ای برای موفقیت فراهم آورده و چهارچوب، ابزار و تکنیک های به کارگیری اثر بخش و کارآمد منابع انسانی را ارائه می کند. طبق یافته های پژوهش حاضر می توان گفت، با توجه به حجم تقاضا و عدم دغدغه برای فروش تولیدات در سال های گذشته، شرکت کاشی الوند تا به حال بدون هیچ گونه برنامه علمی بازاریابی نسبت به فروش محصولات، گسترش و توسعه بازار خود اقدام می نموده است ولی از جمله مهمترین تهدیدهای شرکت به وجود آمدن رقبای زیاد در چند سال اخیر است که در چنین شرایطی شرکت باید اقدامات لازم مبنی بر حفظ و افزایش سهم بازار خود را انجام دهد. این در حالی است که نتایج پژوهش حاضر حاکی از نیازمندی شرکت به تغییر در رویکرد ونگرش سازمان به برنامه ریزی می باشد. البته باید به این نکته توجه داشت که تغییر فرهنگ فرآیندی آهسته و زمان بر است و ایجاد تغییر د رنگرش مدیران و کارکنان گریز ناپذیر است.
به منظور افزایش مشارکت کارکنان در تصمیمات کلیدی و افزایش انگیزش که در نهایت منجر به رضایت بیشتر مشتریان خواهد شد تقویت نظام مدیریت مشارکتی از طریق مهندسی مجدد ساختار سازمانی یکی از پیشنهادات پژوهش حاضر میباشد و در این راستا تشکیل واحد بازاریابی با نظارت بر دو بخش صادرات و واحد بازاریابی داخلی، به منظور کنترل و تاثیرگذاری برآمیخته بازاریابی پیشنهاد میشود.
در راستای کمک به تکامل فرایند برنامه ریزی و به کارگیری صحیح و منسجم فعالیت های بازاریابی با یک تفکر راهبردی در جهت کسب نتایج مطلوب از تخصیص منابع مالی در زمینه بازاریابیدر این بخش پیشنهاداتی برای استفاده کنندگان پژوهش حاضر ارائه میشود:
پیاده سازی تفکر استراتژیک و تلاش برای متمرکز و یکپارچه نمودن کلیه فعالیت های بازاریابی در قالب برنامه ریزی و ایجاد مهارت و دانش تخصصی برای اعضای تیم برنامه ریزی بازاریابی سازمان
اطمینان از سازگاری و انطباق برنامه بازاریابی با برنامه های جامع و منافع استراتژیک سازمان
تحلیل وضعیت داخلی و محیطی سازمان به عنوان مبنایی برای تدوین برنامه بازاریابی پیش از هرگونه اقدام عملی در ارتباط با فعالیتهای بازاریابی
تدوین اهداف و استراتژی های بازاریابی منعطف ودر جهت انطباق با محیط و نیازهای بخش های مختلف سازمان
استراتژی های بازاریابی نسبت به تاکتیک ها مقدم و مرجع در نظر گرفته شود واجرای استراتژی های منتخب بازاریابی در سازمان به صورت تدریجی و با توجه ویژه به ارزیابی هزینه/فایده برای هر یک از آن ها صورت گیرد.
تعیین اولویت ها و سلسله مراتب اهداف بر مبنای میزان تاثیرات هر یک از اهداف بر سازمان و درجه فوریت آن ها
ساختار دهی مطلوب بر اساس بازارهای هدف و سازماندهی گروه های مشتری و تعیین جایگاه مناسب با توجه به توانمندی های سازمان برای ارضای بهتر نیازهای مشتریان در مقایسه با رقبا
شناسایی عوامل کلیدی موثر بر تعیین ترکیب بهینه فعالیت های بازاریابی و تعریف اهداف مشخص در قالب ۴پی
تعریف قدم های مورد نیاز برای اجرا تعیین مسئولیت ها و اختیارات با تمرکز بر نقاط اصلی تصمیم گیری، تخصیص منابع لازم و زمان بندی فعالیت های مربوطه در برنامه عملیاتی بازاریابی و ترکیب رویه های اجرایی به گونه ای که هر قلم مخارج بودجه ای مستقیما با اهداف مالی و بازاریابی مرتبط باشند.
تعیین استانداردهای عملکرد برای تشخیص و اصلاح به موقع انحرافات از برنامه در مدیریت فعالیتهای بازاریابی
نظارت رسمی بر اجرای عملیات برنامه ریزی بازاریابی به منظور کسب اطمینان از تحقق اهداف و مقاصد تعیین شده توسط مدیریت عالی سازمان
۲- شناسایی نقاط ضعف و قوت شرکت کاشی الوند وفرصت ها و تهدید ها
بر مبنای یافته های پژوهش حاضر، صنعت کاشی و سرامیک با پدیه عرضه مازاد بر مصرف مواجه شده و پیش بنی می شود این روند ادامه داشته باشد. مهم ترین متغیر موثر بر بازار داخلی کاشی، بازار مسکن ومیزان ساخت ساز، بطور مستقیم است. مدتی است بازار خرید و فروش مسکن با رکود مواجه شده است به دنبال رکود بازار مسکن، ساخت و ساز نیز وارد رکود خواهد شد که البته نشانه های رکود ساخت و ساز آشکار شده است. با وجود رکود ساخت و ساز، امکان اعمال سیاست جدید مالیات بر معاملات مسکن و سایر تحلیل های صورت گرفته از وضعیت صنعت در داخل کشور علی رغم بررسی تقاضا که بیان گر ثبات روند افزایشی است و ادامه این روند را با توجه به نرخ رشد جمعیت کشور از یک سو و کاهش متراژ سرانه مسکونی هر خانوار که ازدیاد واحدهای مسکونی را به دنبال خواهد داشت از سوی دیگر، به همراه رشد عمده ساختمان سازی برای توسعه شهرها و وسعت داده به مناطق شهری پیش بینی می نماید، طبق برآورد اتحادیه تولید کنندگان سرامیک ایران این روند نیز جواب گوی تولید پیش بینی نخواهد بود.
ازطرفی بنا بر اطلاعات مذکور، ایران در سال۲۰۱۳ حایز رتبه چهارم کشور تولید کننده در جهان می باشد و این در حالی است که سهم صادرات از تولید بدلیل تغییرات منطقه ای منجمله کشور عراق که از عمده ترین بازارهای صادراتی شرکتهای کاشی و سرامیک ایران می باشد به همراه مازاد عرضه سالهای اخیر مشکلاتی را برای شرکتهای تولید کننده کاشی و سرامیک به همراه آورد.
اگرچه وجود مشتریان وفادار به محصولات شرکت بعنوان یکی از فرصتهای پیش رو شرکت کاشی الوند قلمداد میشود ولی نتایج بدست آمده از پژوهش حاضر بیانگر آن است که در صورت برنامه ریزی مناسب، صادرات می تواند به راحتی شرکت را از معظلات ناشی از رکود بازارداخل برهاند و حتی شرکت را از بازار دایمی خارجی در کنار بازار داخلی برخوردار سازد.
بر این اساس پیشنهادهای زیر با تکیه بر نقاط قوت و فرصتها و برجسته کردن نقاط ضعف و اجتناب از تهدیدات محیطی بر اساس جدول ۱۴-۴ پژوهش حاضر، در راستای دست یابی به اهداف مطرح می شوند:

ارتقاء تفکر سیستم مدیریت از طریق اجرای دوره های توسعه تفکر سیستمی برای کلیه مدیران شرکت

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...