دانلود پژوهش های پیشین در رابطه با بررسی عوامل موثر … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
ارائه تخفیف
۲
۷۴۳/۰
جدول۳-۱:جدول اعتماد پرسشنامه
۳-۷- پرسشنامه:
در مواقعی که محقق ناگزیر باشد که به شمار بزرگی از افراد دسترسی پیدا کند، پرسشنامه رایج ترین ابزار تحقیق است که پاسخ به سؤالات آن، داده مورد نیاز پژوهشگر را تشکیل می دهد. پرسشنامه ازآن نظر مرسوم ترین ابزار گردآوری اطلاعات به شمار می آید که اجرای آن تا حدی ساده است و استخراج پاسخ ها نیز به راحتی صورت می پذیرد. پرسشنامه مجموعه ای از سوالات کتبی است که پاسخ دهنده جواب های خود را بر آن درج می کند.
فصل چهارم
یافته های تحقیق
۴-۱: مقدمه
انواع روش های تجزیه و تحلیل داده های پژوهش، با توجه به نوع تحقیق، مسئله تحقیق، ماهیت فرضیه ها، نوع نظریه سازی، ابزار به کار رفته برای جمع آوری اطلاعات و … متفاوت هستند اما با این وجود می توان اذعان نمود که این روش ها دارای مراحل مشترکی هستند. از این منظر، تجزیه و تحلیل و گزارش نویسی داده های پژوهش، فرایندهای چند مرحله ای است که، طی آن داده هایی که از طریق به کارگیری ابزارها جمع آوری اطلاعات فراهم آمده اند، خلاصه، کدبندی، دسته بندی و در نهایت پردازش می شوند تا زمنیه برقراری انواع تحلیل ها و ارتباط ها بین این داده ها به منظور آزمون فرضیه ها فراهم آید. در واقع تحلیل اطلاعات شامل سه عملیات اصلی می باشد، ابتدا شرح و آماده سازی داده های لازم برای آزمون فرضیه ها، سپس تحلیل روابط میان متغیرها، و در نهایت مقایسه نتایج مشاهده شده با نتایجی که فرضیه ها انتظار داشتند.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
این فصل در واقع هسته اصلی پژوهش می باشد و می توان گفت تجزیه و تحلیل[۸۳]۱ داده ها فرایندی است که در طی آن محقق از بحث های کلامی، جدول، نمودار و تجزیه وتحلیل اطلاعات برای روشن تر نمودن روابط با معنی یافته ها استفاده می کند. این فصل از پژوهش با هدف تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده و در راستای پاسخ به اهداف پژوهشی تدوین شده است. یافته های حاصل از تحقیق در بخش توصیفی و تحلیلی ارائه شده است. در بخش توصیفی متغیرهای مستقل و وابسته، ویژگی های فردی در قالب جداول توزیع فراوانی تشریح شده است.
۴-۲- بررسی نرمال بودن داده ها:
در بررسی نرمال بودن داده ها ما فرض صفر مبتنی بر اینکه توزیع دادهها نرمال است در سطح خطای ۵% آزمون می شود. برای این کار از آزمون کلموگروف اسمیرنف[۸۴]۱ استفاده می شود، اگر آماره آزمون بزرگتر مساوی ۰.۰۵ بدست آید، در این صورت دلیلی برای رد فرض صفر مبتنی بر اینکه داده نرمال است، وجود نخواهد داشت. به عبارت دیگر توزیع دادهها نرمال خواهد بود. برای آزمون نرمالیته فرضهای آماری به صورت زیر تنظیم میشود:
H0: توزیع داده های مربوط به هر یک از متغیرها نرمال است.
H1: توزیع داده های مربوط به هر یک از متغیرها نرمال نیست.
براساس یافته های بدست آمده سطح معناداری آزمون کلموگروف اسمیرنف برای مولفه های انتخاب برند بیشتر از ۰۵/۰ بدست آمد. بنابراین فرض یک مبنی بر غیرنرمال بودن داده های پرسشنامه انتخاب برند رد شده و فرض صفر مبنی بر نرمال بودن داده های این پرسشنامه توسط آزمون کلموگروف اسمیرنف تایید شد (جدول۴-۱).
جدول ۴-۱: جدول نتایج آزمون کلموگروف اسمیرنف جهت بررسی نرمال بودن داده ها
شرایط قیمت گذاری
انگیزه ساز های فروش تجاری
انگیزه سازهای مصرف کننده
پارامترهای نرمال
میانگین
۵۵۴/۱۲
۶۵۱/۸
۷۳۹/۸
انحراف معیار
۴۰۷/۱
۲۴۸/۱
۱۶۵/۱
تفاوتها
مطلق
۱۷/۰
۲۱۴/۰
۲۲۱/۰
مثبت
۱۷/۰
۱۴/۰
۱۴/۰
منفی
۱۵۳/۰-
۲۱۴/۰-
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 01:01:00 ق.ظ ]
|