دانلود منابع تحقیقاتی : منابع کارشناسی ارشد در مورد روند تاثیر خشکسالی برروی شاخص … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
۰
۰
منبع :اداره هواشناسی شهرستان ورامین ، ۱۳۹۲
نمودار ۳-۵- تبخیر ماهانه
منبع : نگارنده ، ۱۳۹۲
۳-۳-۵- یخبندان
بیشترین روزهای یخبندان در دوره آماری یازده ساله مربوط به دی ماه با ۱۳۶روز و بهمن ماه با ۱۰۸ روز می باشد . یخبندان در منطقه ورامین از آبان ماه شروع شده و در دی ماه به حداکثر خود می رسد و در فروردین خاتمه می یابد .
۳-۳-۶- بادها
در مورد بادهای شهرستان باید گفت که بیشترین فراوانی آن در دیده بانی صبح و ظهر بیشتر است و در ساعت ۳۰/۱۲ مقدار آن به حداقل می رسد . در بررسی سرعت و جهت بادها باید گفت :
- بادهای وزیده شده از نظر جهت دارای دو ماکزیمم اصلی می باشند . اولی باد غربی که با ۱۵.۶ درصد به کلیه باد ها حاکمیت دارد و بیشتر در فصل بهار ، پاییز ، زمستان می وزد و دیگری باد شرقی با ۶.۷ درصد که بیشتر در فصل تابستان می وزد .
- از نظر جهت فراوانی باد ها در درجه اول غربی ، در درجه دوم شرقی، درجه سوم جنوب شرقی، و شمالغربی در درجه چهارم شمال شرقی می باشند .
- حالت آرام هوا در ماه های مهر و آبان و آذر و دی نسبت به سایر ماه های سال از درصد بیشتری برخوردار است .
- از نظر سرعت در درجه اول سرعت بین ۱تا۳ نات ( هر نات معادل ۱۸.۵ کیلومتردر ساعت ) با ۱۹.۵ درصد و در درجه دوم سرعت بین ۴تا ۶ نات با ۲.۳ درصد و در درجه سوم سرعت بین ۷ تا ۱۰ نات با ۹.۵ درصد دارای بیشترین فراوانی اند . (خراسانی ، ۱۳۸۶، ۶۴)
بادهای شهریاری که از سوی شهریار به سوی دشت ورامین می وزد ، بادکوه که از شمال دشت ورامین می وزد و بادهای قبله ، جوزا ، خاله پیرزن ، سام و بهمن از دیگر بادهای محلی هستند . ( فراهانی ، ۱۳۷۹و امینی ، ۱۳۸۲)
۳-۴- پوشش گیاهی
دشت ورامین را از نظر پوشش گیاهی می توان به چهار بخش تقسیم بندی نمود :
- تیپ اراضی کوهها : قسمت عمده این اراضی به علت پستی بلندی ها و شیب های خیلی زیاد و وجود فرسایش آبی و کمبود عمق خاک ، قابل زراعت نبوده و فقط در داخل دره ها که خاک نسبتا عمیقی داشته و دسترسی به آب دارند ، زراعت های گندم و نباتات علوفه ای و باغات میوه ، معمول می باشد . نباتات بومی این تیپ اراضی دراغلب قسمت ها در اثر چرای بی رویه دام ها از بین رفته یا تراکم خیلی کمی دارد و نباتاتی که بیشتر از سایر انواع وجود دارند ، عبارتند از : انواع گون ، انواع درمنه ، نوعی سرو کوهی
-
- تیپ اراضی تپه ها : این قسمت از اراضی نیز به علت پستی و بلندی و شیب زیاد و نداشتن خاک مناسب یا داشتن شوری زیاد قابل استفاده زراعی نیست مگر در برخی از قسمت ها که زارعت گندم دیم در آن معمول است . نباتات بومی نیز به علت چرای زیاد از حد معمولا کم بوده و برای استفاده مرتعی باید محدودیت های زیاد قائل شد . نباتات بومی که بیشتر وجود دارد ، عبارتند از : تنوتع درمنه ، انواع گون
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
- تیپ اراضی دشت های دامنه ای : در واقع عمده ترین فعالیت های کشاورزی در این مناطق متمرکز شده است و گیاهان بومی اغلب از نوع گرامینه است و نباتات شیرین بیان در داخل مزارع دیده می شود.
- تیپ اراضی شور و پست : در بعضی از قسمت ها ، درقطعات کوچک ، زراعت جالیز دیده می شود و گیاهان طبیعی ، بیشتر از جامعه درختچه ای گز می باشد . ( رفیعی امام ، ۱۳۸۲)
۳-۵- ویژگی های جمعیتی
۳-۵-۱- تعداد جمعیت در سالهای ۱۳۷۵ ، ۱۳۸۵ ، ۱۳۹۰
بنابر سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۷۵ ، جمعیت شهرستان ورامین ۴۱۳۱۳۰ نفر، در سال ۱۳۸۵ ، ۵۴۰۴۴۲نفر و در سال ۱۳۹۰، ۵۷۴۲۰۶ نفر بوده است . ( لازم به توضیح است که در سالهای آماری مختلف شهرستان از لحاظ تقسیمات سیاسی تغییرات بسیاری داشته است .) جدول ۳-۶- میزان جمعیت در ۴ بخش مرکزی ، قرچک ، پیشوا و جواد آباد در این سه دوره به تفکیک بیان شده است .
جدول ۳- ۶- میزان جمعیت در سه دوره آماری
بخش
پیشوا
جواد آباد/
روستاهای همجوار
قرچک
مرکزی
۱۳۷۵
۲۹۸۸۴
۴۰۰۰۰
۱۶۳۱۲۰
۱۰۷۲۳۳
۱۳۸۵
۶۹۹۹۵
۲۶۱۰۵
۲۱۱۹۴۹
۲۳۲۳۹۳
۱۳۹۰
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1401-04-13] [ 11:54:00 ب.ظ ]
|