۱

برنامه ریزی

۸

۲

سازماندهی

۸

۳

هدایت

۷

۴

هماهنگی

۷

۵

کنترل

۴

مجموع شاخصهای مهارت مدیران فروش

۳۴

۳-۶-روائی و پایائی
ابزاری که برای جمع آوری داده ها مورد استفاده قرار میگیرد درمرحله نخست باید از روایی (اعتبار) برخوردار باشند و درمرحله دوم باید پایایی ( اعتماد ) داشته باشند .
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

روائی بدین معناست که روش یا ابزار به کار رفته تا چه حدی قادر است خصوصیت مورد نظر را درست اندازه گیری کند . در این تحقیق از روایی محتوایی برای سنجش روایی پرسشنامه استفاده می کنیم. بدین منظور پرسشنامه در اختیار اساتید و کارشناسان قرار گرفته و میزان انطباق سوالات پرسشنامه با مفاهیم و متغیرهای اصلی تحقیق مورد تایید واقع شده است.
پایایی قابلیت تکرار روش یا ابزار اندازه گیری است . اگر روشی از پایایی برخوردار نباشد ، داده های گردآوری شده روایی ( اعتبار ) نیز نخواهند داشت. متدوال ترین روش ارزیابی پایایی پرسشنامه استفاده از آماره آلفای کرونباخ است. محاسبه این شاخص با بهره گرفتن از رابطه زیر امکان پذیر خواهد بود. در این رابطه k تعداد پرسش ها و si انحراف معیار امتیاز پرسش i- ام و سیگما انحراف معیار امتیاز کل پرسش ها است. هرچه این شاخص به ۱ نزدیکتر شود به معنی همبستگی درونی بالاتر و همگن تر بودن پرسش ها خواهد بود. بدیهی است در صورت پایین بودن مقدار آلفا بایستی بررسی نمود که با حذف کدام پرسش ها مقدار آن افزایش خواهد یافت.
با توجه به یافته های پیش آزمون که به تعداد (۳۰ نفر) در بین نمونه مورد بررسی توزیع شده است مقدار الفای بدست آمده برابر ۹۰.۱ می باشد که در حد بسیار خوبی قابل قبول است.
۳-۷-روش تجزیه و تحلیل داده ها
دو دسته پردازش اصلی به طور عمده در تحقیقات مختلف بر روی داده ها انجام می شود. برای اینکار از آمار توصیفی و آمار استنباطی استفاده می گردد.
در آمار توصیفی که معمولا به توصیف داده ها می پردازد از شاخص های تمایل مرکزی و شاخص های پراکندگی برای بیان داده های جمع آوری شده استفاده می شود. برای نمایش و نشان دادن نتایج کار از جداول توزیع فراوانی – بر اساس تعداد موارد مطلق و نسبی ، درصد – و نیز نمودار های مختلف ستونییا دایره ای استفاده می شود.
در آمار استنباطی به آزمون فرضیه های مورد بررسی در تحقیق پرداخته می شود. در این بخش برایآزمونفرضیاتبااستفادهازنرمافزارSPSSوآزمونهایفردیمنوتیتکگروهیاستفادهمیشود .
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده های تحقیق
۴-۱-مقدمه:
در فصل چهارم تحقیق اطلاعات گرد آوری شده بوسیله پرسشنامه ها پس از تعیین پرسشنامه های معتبر و ورود داده ها در نرم افزار SPSS16 مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. ابتدا مشخصات کلی پاسخگویان (جنسیت، سابقه، سمت و تحصیلات) گزارش می شود. سپس پاسخهای ارائه شده به گویه های اصلی پرسشنامه بر اساس آماره های فراوانی، درصد و میانگین آورده می شود. در ادامه رتبه بندی های شاخص ها در ذیل مهارتهای مرتبط و نیز رتبه بندی مهارتهای اصلی ارائه خواهد شد. نتایج بررسی و آزمون فرضیه های تحقیق نیز بخش آخر این فصل را تشکیل می دهد.
۴-۲-مشخصات کلی پاسخگویان
جنسیت
از بین ۵۰ پاسخگو، ۴۸ درصد (۲۴ نفر) را مردان و ۵۲ درصد (۲۶ نفر) را زنان تشکیل داده اند.
جدول ۴-۱: توصیف جنسیت نمونه مورد بررسی

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...