نگارش پایان نامه در رابطه با تهیه و شناسایی کمپلکس … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
طرح (۲-١۵)
در سال ۲٠٠٨ از Fe(NO3)3.9H2O/Fe(HSO4)3 برای اکسایش تیول ها به دی سولفیدها در شرایط بدون حلال استفاده شده است (طرح ۲-١۶)، [۴۲].
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
طرح (۲-١۶)
در سال ۲٠٠۸ سنتز کارآمد دی سولفیدها با بهره گرفتن از اکسایش گروه های تیول تحت امواج فراصوت و اکسیژن هوا انجام شده است (طرح ۲-١۷)، [۹۰].
طرح (۲-١۷)
در سال ۲۰۱۳ اکسایش ١-متیل-۱H-ایمیدازول-۲-تیول با دی اکسید کلرید انجام شده است (طرح ۲-١۸)، [۹۱].
طرح (۲-١۸)
در سال ۲۰۱۴ اکسایش تیول به دی سولفید با بهره گرفتن از Cu(NO3)2.3H2O در حلال آب و اتیل استات با نسبت (۲:۱) انجام شده است (طرح ۲-١۹)، [۹۲].
طرح (۲-١۹)
حسین زاده و همکاران، در یک روش ساده و ویژه تبدیل تیول به دی سولفید را توسط اکسید کننده مایع یونی انجام داده اند (طرح ۲-۲۰)، [۹۳].
طرح (۲-۲۰)
۲–٣– واکنش های سنتز ۲و۳-دی هیدروکینازولین-۴(H1)-اُنها
سنتز مشتقات ۲و۳-دی هیدروکینازولین-۴(H1)-اُنها از نظر دارویی و بیولوژیکی برای شیمیدانان آلی بسیار با ارزش است. روش های متفاوتی برای سنتز مشتقات ۲و۳-دی هیدروکینازولین-۴(H1)-اُنها گزارش شده است. با توجه به اهمیت و کاربرد متنوع تحقیقاتی و صنعتی این ترکیبات، شیمیدانان همواره به دنبال یافتن روش های جدید برای تولید این ترکیبات می باشند که در زیر به تعدادی از آنها اشاره شده است.
در سال ۲۰۰۵ دبیری و همکاران، ۲و۳-دی هیدروکینازولین-۴(H1)-اُنها را با بهره گرفتن از KAl(SO4)2.12H2O به عنوان یک کاتالیزگر قابل بازیافت در آب و اتانول سنتز کرده اند (طرح ۲-۲۱)، [۹۴].
طرح (۲-۲۲)
در سال ۲٠١١ سوبا ردی۱ و همکاران، از تراکم ۲-آمینو بنزآمید با آلدهیدها یا کتون ها، به ارائه ۲و۳-دی هیدروکینازولین-۴(H1)-اُنها با بازده خوب و گزینش پذیری بالا پرداخته اند (طرح ۲-۲۳)، [۹۵].
طرح (۲-۲۳)
۲و۳-دی هیدرو کینازولین-۴(H1)-اُنها با عملکرد بالا، از طریق تراکم ۲-آمینو بنزآمید با آلدهیدها در حضور مقادیری از کاتالیزگر ZrCl4 در دمای اتاق و مجاورت حلال اتانول توسط عبداللهی و همکاران، سنتز شده اند (طرح ۲-۲۴)، [۹۶].
۱Subba Reddy
طرح (۲-۲۴)
سنتز ۲و۳-دی هیدروکینازولین-۴(H1)-اُنها در سال ۲۰۱۱ به صورت تک ظرفی در حضور کاتالیزگر استرانسیم کلرید انجام شده است (طرح ۲-۲۵)، [۹۷].
طرح (۲-۲۵)
در سال ۲۰۱۲ سنتز ۲و۳-دی هیدروکینازولین-۴(H1)-اُنها با بهره گرفتن از آمبرلیست-۱۵ و پرکلریک اسید به عنوان یک کاتالیزگر اسید جامد ناهمگن صورت پذیرفته است (طرح ۲-۲۶)، [۹۸].
طرح (۲-۲۶)
در سال ۲۰۱۲ از تراکم مستقیم آنترانیل آمید و آلدهیدها یا واکنش تک ظرفی شامل تراکم حلقوی بین سه جزء انیدرید، استات آمونیوم (یا آمین) و آلدهیدها تحت شرایط بدون حلال ۲و۳-دی هیدروکینازولین-۴(H1)-اُنها سنتز شده اند (طرح ۲-۲۷)، [۹۹].
طرح (۲-۲۷)
در سال ۲٠١٣ امین رستمی و همکاران، یک روش کارآمد و مفید برای سنتز ۲و۳-دی هیدروکینازولین-۴(H1)-اُنها مطرح کرده اند. این واکنش شامل تراکم مستقیم آنترانیل آمید با آلدهیدها و کتون ها توسط N-پروپیل سولفامیک اسید تثبیت شده روی نانو ذرات مغناطیسی Fe3O4 با عملکرد عالی در دمای ۷٠ درجه سانتیگراد و در حلال آب بوده است (طرح ۲-۲۸)، [۱۳].
طرح (۲-۲۸)
رامبابو۱ و همکاران، از آمبرلیست-۱۵ به عنوان یک کاتالیزگر سبز و قابل بازیابی در سنتز و شناسایی حلقه ۲و۳-دی هیدروکینازولین-۴(H1)-اُنها تحت تابش امواج فراصوت در دمای اتاق استفاده کرده اند (طرح ۲-۲۹)، [۱۰۰].
۱Rambabu
طرح (۲-۲۹)
در سال ۲۰۱۳ با بهره گرفتن از ۲-مورفولینواتان سولفونیک اسید به عنوان یک کاتالیزگر آلی جدید مشتقات ۲و۳-دی هیدروکینازولین-۴(H1)-اُنها سنتز شده اند (طرح ۲-۳۰)، [١۰۱].
طرح (۲-۳۰)
با بهره گرفتن از یک روش طبیعی ۲و۳-دی هیدروکینازولین-۴(H1)-اُنها در سال ۲۰۱۳ سنتز شده اند (طرح ۲-۳۱)، [۱۰۲].
طرح (۲-۳۱)
در سال ۲۰۱۴ ونگ۱ و همکاران، با بهره گرفتن از یک کاتالیزگر مایع یونی به عنوان یک کاتالیزگر ناهمگن واکنش بین آنترانیل آمید با آلدهیدها را تحت اشعه مافوق صوت انجام داده اند و ترکیبات ۲و۳-دی هیدروکینازولین-۴(H1)-اُنها را سنتز کرده اند (طرح ۲-۳۲)، [١۰۳].
۱Wang
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1401-04-13] [ 11:48:00 ب.ظ ]
|