طراحی برنامه ریزی استراتژیک درتوسعه پایداربیمارستان امام رضا(ع)- فایل … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
۳-۸ روش های تجزیه و تحلیل آماری
تجزیه و تحلیل حاصل از این پژوهش با بهره گرفتن از نرم افزار آماری SPSS در دو سطح آمار توصیفی[۶۵] و استنباطی[۶۶] انجام شد. در بخش آمار توصیفی مشخصه های آماری مانند فراوانی، درصد، میانگین و انحراف معیار و در بخش آمار استنباطی آزمون tتک متغییره،t زوجی و آزمون تحلیل واریانس چندراهه استفاده شد.
۳-۸-۱ روشهای آماری به کار رفته در تحقیق
الف) آزمون t تک متغیره: به منظور مقایسه هر یک از سوالات تحقیق با نمره ملاک از آزمون t تک متغیره استفاده میشود(افشین نیا، ۱۳۷۸). سوالهای ۱ تا ۵تحقیق حاضر از این روش مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
ب) آزمونt زوجی: برای مقایسه وضعیت موجود و وضعیت مطلوب سوالات ۱ تا ۵ از آزمون زوجی استفاده شد.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
ج) تحلیل واریانس چندگانه[۶۷]: از این آزمون برای مقایسه میانگین متغیرهای کمی(میانگین نظرات پاسخگویان به مولفه های ۵گانه) در بین ۲ یا بیشتر از ۲ گروه با عوامل جمعیت شناختی(جنس، سابقه کارو مدرک تحصیلی ) استفاده شده است.
د) برای بررسی نرمال بودن توزیع از آزمون کلموگروف اسمیرنف استفاده شده است.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل و بیان نتایج حاصل از تحقیق
مقدمه
استفاده از آمار به ایجاد نظم در پدیده های تحت بررسی در تحقیق کمک قابل توجهی مینماید. در این فصل به بررسی طراحی برنامه ریزی استراتژیک در بیمارستان امام رضا(ع) پرداخته شده است.
اطلاعات حاصله با بهره گرفتن از آمار توصیفی از روی نمونه ها تنظیم، سپس با بهره گرفتن از آمار استنباطی و با توجه به سؤالات اصلی تحقیق، تحلیل شده است. و شامل سه بخش ۱- تشریح یافته های توصیفی مورد مطالعه۲- داده های توصیفی سوالات پرسشنامه ۳- یافته های استنباطی پژوهش. ۴-۱ تشریح یافته های توصیفی مورد مطالعه
با بهره گرفتن از آمار توصیفی ابتدا داده های جمعیت شناختی پرسشنامه و سپس دادههای مربوط به سؤالات پرسشنامه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
۴-۱-۱ دادههای جمعیت شناختی پرسشنامه
در جدول(۴-۱) تا(۴-۳) یافته های جمعیت شناختی تحقیق شامل جنس، سابقه کار و مدرک تحصیلی درگروههای شرکتکنندگان به همراه نمودارهای آماری نشان داده شده است.
جدول(۴-۱): توزیع فراوانی گروه نمونه برحسب جنس
شاخصهای آماری
جنس
فراوانی
فراوانی درصد
مرد
۱۴۸
۱/۵۲
زن
۱۳۶
۹/۴۷
مجموع
۲۸۴
۱۰۰
بر اساس یافتههای جدول(۴-۱) ۱/۵۲ درصد شرکت کنندگان در پژوهش مرد و ۹/۴۷ درصد آنها زن هستند.
شکل(۴-۱): توزیع فراوانی گروه نمونه بر حسب جنس
جدول(۴-۲): توزیع فراوانی گروه نمونه بر حسب سابقه کار
شاخصهای فراوانی
سابقه کار
فراوانی
فراوانی درصد
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1401-04-13] [ 11:59:00 ب.ظ ]
|