دانلود فایل پایان نامه با فرمت word : دانلود پژوهش های پیشین در رابطه با شناسایی بار وارد … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
۱/۵
۳۹/۵
۸۶/۵
۲۹/۷
نتایج این بررسی که در جدول (۶-۲) نشان داده شده است بیان کننده این مطلب است که حل معکوس همواره مقداری خطا، به جهت هموارسازیهایی که در مراحل قبل انجام دادیم در خروجی دارد. البته انجام هموارسازی برای رسیدن به جواب مناسب الزامی است. نکته مهم دیگری که در این جدول مشاهده می شود این است که در حل معکوس با افزایش خطا، خطای محاسبه نیرو به همان اندازه افزایش نمییابد و اندکی خطا را به خروجی اضافه می کند. این نشانگر توانمندی این ابزار جهت محاسبه نیروی زمانمند میباشد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
شکل(۶-۱۳): نیروی محاسبه شده با بهره گرفتن از کرنش همراه با خطا
- تاثیر تعداد کرنشسنج بر شناسایی توزیع زمانی نیرو
به نظر میرسد یکی از عوامل دیگری که در شناسایی توزیع زمانی نیرو موثر است تعداد ورودی مساله است که همان تعداد کرنشسنجهای نصب شده روی قطعه میباشد. لذا در این مرحله تلاش شده است تا تاثیر تعداد حسگرها مورد بررسی قرار گیرد. محل نصب کرنشسنجها در شکل (۶-۱۴) نشان داده شده است. در این قسمت خطای اضافه شده به کرنشهای اندازه گیری شده ۲۵ درصد میباشد، تا تاثیر تعداد کرنشسنج بیشتر مشخص شود.
شکل(۶-۱۴): محل نصب کرنشسنجها
مختصات کرنشسنجها ، و مختصات میباشد. در ابتدا کرنشسنج شماره ۴ و کرنشسنج شماره ۳ بصورت جداگانه مورد استفاده قرار میگیرند و در مرحله بعد داده های هر دو کرنشسنج و در مرحله نهایی داده های تمام کرنشسنجها مورد استفاده قرار میگیرند. در شکل (۶-۱۵)، برچسب بالای شکل به اینصورت خوانده می شود، به ترتیب از سمت چپ به راست، نیروی محاسبه شده توسط سه عدد کرنشسنج که در جهت و مختصات ، و میباشد.
شکل(۶-۱۵): نیروی محاسبه با بهره گرفتن از داده های کرنشسنجها با ضریب هموارسازی میانی و هموارسازی ثانویه ۵/۰
همانگونه که در شکل (۶-۱۵) نشان داده شده است هنگامیکه تعداد کرنشسنجها افزایش یابد به شدت دقت محاسبه افزایش مییابد و نکته دیگر اینکه که وقتی تعداد کرنشسنجها از حدی بیشتر شود، عملا افزایش حسگرها کمک زیادی به حل مساله نمیکند و در واقع داده های اضافی بیتاثیر میباشد.
- تاثیر خطا در تعیین ضریب میرایی جهت شناسایی توزیع زمانی نیرو
یکی از مسائلی که در این بررسی به آن برخورد کردیم، تاثیر خطا در انتخاب ضریب میرایی جهت شناسایی توزیع زمانی نیرو میباشد. چرا که میتوان با انتخاب نامناسب ضریب میرایی جهت محاسبه ماتریس حساسیت به شدت از شناسایی توزیع زمانی نیروی دقیق دور شد. لازم به ذکر است در این بررسی شرایط مرزی مانند قبل میباشد و خطای اضافه شده را ۵ درصد در نظر گرفتیم.
این بررسی را به دو قسمت کم میرا و فوق میرا تقسیم کردیم. در بررسی اول ضریب میرایی را ۰۰۱/۰ در نظر گرفتیم و کرنش آن را استخراج کردیم. حال با فرض نامشخص بودن ضریب میرایی، توزیع زمانی نیرو را با ماتریسهای حساسیت با ضرایب میرایی متفاوت محاسبه مینماییم. نتایج این محاسبه در شکل (۶-۱۶) نشان داده شده است.
شکل(۶-۱۶): نیروی محاسبه شده کرنش با ضریب میرایی ۰۰۱/۰ ، با بهره گرفتن از ماتریس حساسیتهای متفاوت، ضریب هموارسازی میانی و هموارسازی ثانویه ۵/۰
شکل (۶-۱۶) نشان میدهد، در صورتی که ضریب میرایی واقعی در حالت کم میرا باشد میتوان نیرو را حتی با ضریب میرایی صفر با دقت خوبی محاسبه کرد. اگر ماتریس حساسیت، با ضریب میرایی فوق میرا محاسبه شده باشد، قله نیرو به شدت اختلاف خواهد داشت و بازه اعمال نیرو نیز منطبق بر بازه واقعی نخواهد بود.
در بررسی دوم انتخاب ضریب میرایی در حالت فوق میرا میباشد که در این قسمت ۰۱/۰ انتخاب شده است. حال روند فوق را نیز برای این مساله تکرار مینماییم تا بتوان نظری کلی را برای این مسائل بیان نماییم. این حالت میرایی، در شکل (۶-۱۷) نشان داده شده است. در این قسمت نیز انتخاب میرایی نادرست در ماتریس حساسیت به شدت تاثیرگذار است. با افزایش میرایی قله نیرو افزایش مییابد و بازه زمانی کم میگردد و با کاهش میرایی قله نیرو تا حالت کممیرا کاهش مییابد و بازه زمانی نیز تا حالت کممیرا افزایش مییابد و این روند در حالت کممیرا نیز ادامه مییابد ولی تغییر محسوسی ندارد، لذا قابل صرف نظر کردن میباشد.
شکل (۶-۱۷): نیروی محاسبه شده کرنش با ضریب میرایی ۰۱/۰ ، با در نظر گرفتن ضرایب میرایی مختلف در تحلیل معکوس، ضریب هموارسازی میانی و هموارسازی ثانویه ۵/۰
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1401-04-13] [ 11:58:00 ب.ظ ]
|