نرم افزارهای کامپیوتری

۸۶%

۶

گردشگری

۸۹%

همان­طور که ملاحضه می­ شود برای متغیرهای تبلیغات اینترنتی، وب­سایت­های اینترنتی، تبلیغاتی صدا و سیما، برنامه ­های تبلیغاتی ماهواره، نرم­افزارهای کامپیوتری و گردشگری آلفاهایی به ترتیب برابر ۸۷/۰، ۸۳/۰، ۸۵/۰، ۸۱/، ۸۶%۰ و ۸۹% به‌دست آمده است. این میزان آلفاهایی به‌دست آمده نشان دهنده آن است که پرسشنامه‌های مورد استفاده، از قابلیت اعتماد و یا به عبارت دیگر از پایایی لازم برخوردار می‌باشند.

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

۳-۵-۲-بررسی روایی ابزار اندازه ­گیری

منظور از روایی یک مقیاس یا یک ابزار اندازه ­گیری، پاسخ به این سؤال است که ابزار اندازه ­گیری چه چیزی را می­سنجد و تا چه اندازه موضوع موفق بوده و کارایی لازم را دارد. به عبارتی، روایی به معنای میزان انطباق بین تعریف مفهومی متغیر با تعریف عملیاتی آن است. برای بررسی روایی ابزار
اندازه ­گیری تحلیل محتوای صوری استفاده شده است. بدین ترتیب که برای اطمینان از به­ کارگیری جملات مناسب جهت سنجش صفات بایسته رهبری، پرسشنامه تهیه شده به همراه منابع مورد استفاده، جهت نظرخواهی به قضاوت تعدادی از اساتید گذاشته شد و پس از اصلاحات لازم، اعتبار علمی پرسشنامه مورد تایید قرار گرفت.

۳-۶٫ جامعه و نمونه آماری

جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه گردشگرانی می­باشد که در تیرماه سال ۱۳۹۳ که از طریق خطوط هوایی به شهر شیراز مسافرت کرده ­اند.

۳-۶-۱٫ حجم نمونه

تعداد حدود ۳۲۰ نفر از طریق محاسبه با فرمول کوکران از گردشگرانی که در تیر ماه به شیراز از طریق خطوط هوایی سفر نموده ­اند مورد سوال و بررسی قرار خواهد گرفت.

۳-۶-۲٫ روش نمونه گیری

در این پژوهش از روش نمونه گیری تصادفی ساده در گزینش آزمودنی­ها استفاده شده است. در این پژوهش برای انتخاب حجم نمونه گردشگران از فرمول «کوکران» استفاده شده است. بنابراین از فرمول زیر برای تعیین حجم نمونه استفاده می­ شود:
n=
که در آن:
=n حجم نمونه
N = جامعه آماری
=p نسبت موفقیت در جامعه آماری
=q نسبت عدم موفقیت در جامعه آماری
Ɛ = دقت برآورد
توزیع جامعه نرمال
در این تحقیق تعداد اعضای جامعه آماری را ۲۰۰۰ نفر از گردشگران شهر شیراز تشکیل می­ دهند و چون میزان را در جامعه گردشگران در دست نداریم p و q را ۵/۰ در نظر گرفته تا n حداکثر مقدار ممکن خود را پیدا کند. این امر سبب می­ شود که نمونه به حد کافی بزرگ باشد.
در این صورت خواهیم داشت:
از طرفی از آن­جا که میزان خطای مجاز در تحقیقات پیمایشی بین ۰۱/۰ تا ۱/۰ می­باشد، در این پژوهش Ɛ= ۰٫ ۰۶ در نظر گرفته شد. همچنین مقدار خطا α=۰٫ ۰۵ می­باشد.
n=

۳-۷٫ روش تجزیه و تحلیل داده ­ها

برای نیل به اهداف پژوهش و پاسخ به سوالات آن و همچنین بررسی نقش رسانه­های الکترونیکی در جذب گردشگران داخلی، هم از آمار توصیفی و هم از آمار استنباطی استفاده شده است.
الف) آمار توصیفی: در بخش آمار توصیفی با توجه به اهداف پژوهش ابتدا جداول فراوانی، درصدی، فراوانی تجمعی، میانگین­ها و انحراف استاندارد متغیرهای مورد مطالعه، تهیه و سپس از نمودارهای توصیفی نیز استفاده می­ شود.
ب) آمار استنباطی: در این مرحله با بهره گرفتن از همبستگی به بررسی نقش رسانه­های الکترونیکی در جذب گردشگران داخلی پرداخته شده و در آخر بر اساس آزمون ضریب همبستگی پیرسون به بررسی نقش رسانه­های الکترونیکی در جذب گردشگران داخلی پرداخته می­ شود، تمام مراحل یاد شده با بهره گرفتن از برنامه آماری Spss انجام می­ شود.

فصل چهارم

تجزیه و تحلیل داده‌های تحقیق

۴-۱ مقدمه

در این فصل، داده ­های خام بدست آمده از جامعه آماری با بهره گرفتن از روش­های آماری مناسب و نرم افزار Spss مورد تجزیه و تحلیل قرار می­گیرند. در این پژوهش ابتدا از شاخص­ های آمار توصیفی، شامل جداول توصیفی و نمودارهای فراوانی جهت توصیف داده ­ها استفاده شده است. سپس از رابطه همبستگی پیرسون به منظور پاسخ به سوالات تحقیق استفاده می­ شود.

۴-۲ آمار توصیفی

در جداول ذیل شاخص­ های توصیفی (میانگین، انحراف معیار) متغیرها جهت بررسی پراکندگی مناسب و نرمال بودن توزیع داده ­ها ارائه شده است.

۴-۲-۱ وضعیت جنسیتی پاسخ دهندگان

جدول شماره ۴-۱ و نمودار شماره ۴-۱ وضعیت جنسیتی پاسخ دهندگان را نشان می­ دهند.

جدول ۴-۱ ۵وضعیت جنسیتی پاسخ دهندگان

جنسیت

فراوانی

درصد فراوانی

درصد تجمعی

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...